ورود کاربران VIP پشتیبان سایت امروز به 38 کامنت پاسخ داده، و اکنون آنلاین است. (اطلاعات بیشتر) شماره پشتیبانی سایت : 0345 907 909

منوی سایت

قفل کردن تلگرام در اندروید

Rating: 4 - 8 votes

تازه های این بخش :

آموزش کامل امنیت و تنظیمات حریم خصوصی در تلگرام

(مربوط به موضوع قفل کردن تلگرام در اندروید)

آموزش کامل امنیت و تنظیمات حریم خصوصی در تلگرام

 

 

آموزش کامل امنیت و تنظیمات حریم خصوصی در تلگرام

 

 

با وجود ادعای توسعه دهندگان تلگرام مبنی بر امنیت و رمزگذاری کامل اطلاعات، داشتن آگاهی و از روش های افزایش میزان امنیت در هنگام استفاده از آن و دانستن تمامی امکانات امنیتی و روش های حریم خصوصی مساله ای است که نه تنها در این ابزار بلکه در هر ابزار دیگری امری مهم و قابل توجه است. در ادامه مقاله همراه ما باشید.

 

 

تنظیمات امنیتی و حریم خصوصی نرم افزار

 

تلگرام تقریبا امکانات مناسبی برای محافظت از امنیت و حریم خصوصی کاربران ارایه داده است. برای دسترسی به تنظیمات امنیتی بر روی تلفن های اندروید ابتدا در صفحه اصلی برنامه دکمه بالا سمت چپ را انتخاب کنید، حالا منو به شما نمایش داده میشود. گزینه Setting را انتخاب کنید:

 

همه مقالات راجع به امنیت و حریم خصوصی در تلگرام

 

 

در صفحه باز شده تنظیمات تلگرام را مشاهده میکنید که یکی از آنها تنظیمات امنیت و حریم خصوصی است. در این بخش گزینه ی Privacy and Security را انتخاب کنید:

 

همه مقالات راجع به امنیت و حریم خصوصی در تلگرام

 

 

تنظیمات حریم خصوصی:

 

مسدود کردن کاربران - Block Users

 

با استفاده از این امکان میتوان افرادی را که برای کاربر ایجاد مزاحمت میکنند و یا شماره تماس های ناشناسی که با ارسال تبلیغات ناخواسته و هرزنامه ها موجب اتلاف زمان کاربر میشوند را انتخاب کنید و مانع دیدن آنها شوید. وارد بخش Blocked Users شوید، صفحه ای مانند شکل زیر مشاهده میکنید، تمام مخاطبان که بلاک کرده اید در اینجا موجود هستند:

 

همه مقالات راجع به امنیت و حریم خصوصی در تلگرام

 

 

با زدن علامت + در بالای صفحه کاربر وارد دفترچه تلفن خواهید شد که میتوانید در اینجا لیست افرادی را که میخواهد مانع دیدن آنها در تلگرام شوید را انتخاب کنید:

 

 

همه مقالات راجع به امنیت و حریم خصوصی در تلگرام

 

 

وضعیت آنلاین بودن - Last Seen

 

تلگرام به طور پیش فرض این امکان را میدهد که دیگران بتوانند آنلاین بودن یا نبودن کاربر را مشاهده کنند. شما میتوانید نمایش وضعیت خود را برای کاربران دیگر محدود کنید.

 

صفحه مرتبط این با این امکان به این شکل است که در آن با انتخاب گزینه Everybody که همان گزینه پیش فرض است امکان مشاهده وضعیت آنلاین بودن در اختیار همگان قرار میگیرد. گزینه My Contacts این امکان را فقط برای مخاطبان شما نشان میدهد. گزینه ی Nobody به هیچکس وضعیت آنلاین شما را نمایش نمیدهد. در بخش Add Exceptions میتوان استثناهایی برای افراد خاص جهت مشاهده وضعیت آنلاین ایجاد کرد. 

 

 

در کل موارد این دو نکته مهم است:

 

1. اگر  با یکی از روش های بالا مانع مشاهده وضعیت خود توسط فرد یا افرادی شوید، متقابلا خودتان نیز نمیتوانید وضعیت آنها را مشاهده کنید.

 

2. با انجام تنظیمات این بخش، مشاهده وضعیت شما توسط کاربران دیگر به طور کامل قطع نمیشود، بلکه وضعیت شما به صورت تقریبی با کلماتی شبیه به Last Seen Recently نمایش داده میشود.

 

همه مقالات راجع به امنیت و حریم خصوصی در تلگرام

 

 

امکان اضافه شدن به گروه ها - Groups

 

تلگرام به طور پیش فرض به صورتی است که دیگران با دسترسی به شماره تماس و مشخصات کاربر میتوانند او را در هر گروهی اضافه کنند. این کار ممکن است مسایل و مشکلاتی برای کاربران به وجود بیاورد، همچنین موجب ایجاد مزاحمت برای آنان شود. این امکان وجود دارد تا کاربر این وضعیت را محدود کرده و اجازه اضافه شدن به گروه های ایجاد شده توسط افراد ناشناس ندهد.

 

در تصویر زیر صفحه تنظیمات مربوط به این کار را مشاهده میکنید که در آن گزینه ی Every Body به صورت پیش فرض امکان اضافه شدن فرد به گروه ها را به همه میدهد. با انتخاب گزینه My Contacts تنها افرادی که در دفترچه تلفن شما هستند قابلیت این کار را دارند. همچنین مانند تنظیمات مربوط به مشاهده وضعیت فعالیت، با استفاده از افزودن استثناها در قسمت Add Exceptions امکان اضافه شدن به گروه ها را میتوان خیلی محدود تر کرد.

 

با انتخاب Add users در مقابل گزینه ی Always Allow میتوان به افراد خاصی امکان افزودن کاربر به گروه ها را بدهیم و در مقابل گزینه Never Allow این امکان را میدهد که از برخی افراد قابلیت اضافه کردن به گروه را بگیریم.

 

همه مقالات راجع به امنیت و حریم خصوصی در تلگرام

 

 

حالا تنظیمات امنیتی را مرور میکنیم:

 

همه مقالات راجع به امنیت و حریم خصوصی در تلگرام

 

 

قفل ورودی - Passcode Lock

 

با استفاده از این امکان میتوانید قفلی برای تلگرام فعال کنید تا میزان امنیت دسترسی به پیام ها را افزایش دهید:

 

همه مقالات راجع به امنیت و حریم خصوصی در تلگرام

 

 

با انتخاب گزینه Passcode Lock میتوانید رمز ورود به تلگرام را مطابق عکس زیر که یک عدد 4 رقمی است تعیین و تایید کنید. با اضافه کردن رمز، علامت قفل در صفحه اصلی برنامه ظاهر میشود که نشان دهنده فعال بودن قفل ورودی است. در صورت نیاز به تغییر رمز ایجاد شده میتوانید با انتخاب گزینه ی Change Passcode این کار را انجام دهید.

 

همه مقالات راجع به امنیت و حریم خصوصی در تلگرام

 

 

همچنین در بخش Auto-Lock میتوانید کاری کنید که قفل به صورت خودکار برنامه را قفل کند و نیاز به وارد کردن رمز باشد، در شکل زیر تنظیمات این بخش را میبینید که در آن زمان پیش فرض فعال شدن قفل یک ساعت است اما میتوانید این زمان را به 5دقیقه هم کاهش دهید. با انتخاب Done فرایند تکمیل میشود.

 

همه مقالات راجع به امنیت و حریم خصوصی در تلگرام

 

 

تایید دو مرحله ای - Two-Step verification

 

روند فعالسازی تلگرام در یک دستگاه دیگر نظیر تبلت و یا رایانه شخصی، ارسال شماره تماس از سوی کاربر به سرور تلگرام و دریافت کد فعالسازی چهار رقمی با استفاده از پیامک است. میتوانید با وارد کردن کد نرم افزار را در سیستم خود فعال کنید و استفاده کنید.

 

با استفاده از این تنظیمات، میتوانید ورود به اکانت خود را امن تر کنید، یعنی علاوه بر وارد کردن کد ارسالی رمز عبور نیز وارد کنید. با وارد شدن به بخش Two-Step Verification و انتخاب گزینه Set Additional Password میتوان رمز مورد نیاز برای تایید دو مرحله ای را تنظیم کرد.

 

همه مقالات راجع به امنیت و حریم خصوصی در تلگرام

 

 

دستگاه های فعال - Active Sessions

 

در بخش Active Sessions میتوانید کلیه دستگاه هایی که تا حالا با حساب شما وارد شده اند را مشاهده کنید و در صورت عدم مطابقت با اطلاعات خودتان، بتوانید دسترسی فرد را حذف کنید.

 

با استفاده از گزینه Terminate All Other Sessions میتوانید دستگاه مورد نظر را حذف کنید. در صورت ورود به تلگرام توسط دستگاه های عمومی و دستگاه های نا امن، این امکان وجود دارد که به حساب شما دسترسی پیدا کنند.

 

همه مقالات راجع به امنیت و حریم خصوصی در تلگرام

 

 

حذف شدن اتوماتیک حساب - Account Self-Destructs

 

یکی از ویژگی های عالی تلگرام، امکان حذف کردن حساب کاربری با تمام اطلاعات و محتوای آن به طور خودکار است، که این امکان را به کاربر میدهد تا در صورت عدم فعال بودن در مدت زمان تعریف شده، حساب او به طور خودکار حذف شود. میتوان زمان بین یک ماه تا یک سال را برای این کار انتخاب کرد.

 

همه مقالات راجع به امنیت و حریم خصوصی در تلگرام

 

 

گفت و گوی محرمانه - Secret Chat

 

یکی از قابلیت های تلگرام گفتگوی محرمانه است. این گفت و گو برای محافظت از حریم خصوصی و امنیت کاربران است. ویژگی های این گفت و گو به این شرح است:

 

1. گفت و گو ها در هیچ جا ثبت نمیشوند.

 

2. به صورت سرتاسر رمزگذاری میشوند، به این معنا که پیام های ارسالی از ابتدای مسیر تا رسیدن به مقصد رمزگذاری شده هستند.

 

3. در دستگاه های دیگر که در آنها تلگرام استفاده میکنید، پیام مشاهده نمیشوند. یعنی مثلا اگر تلگرام بر روی کامپیوتر شما هم فعال باشد و با کسی Secret Chat کنید، این چت در کامپیوتر قابل مشاهده نخواهد بود. اگر شک دارید که ممکن است کسی از کامپیوتر شما پیام هایتان را بخواند، میتوانید از این گزینه استفاده کنید.

 

4. گفت و گوها بعد از یک مدت معین حذف میشوند.

 

5. اجازه ارسال گفت و گوهای انجام شده به گروه ها و یا افراد دیگر به هیچ کدام از دوطرف ارتباط داده نمیشود.

 

برای انجام گفت و گوی محرمانه با یکی از افراد موجود در لیست مخاطبان، ابتدا وی را پیدا کنید. سپس قسمت بالای صفحه که نام مخاطب یا شماره وی همراه با تصویر نمایه وی قرار دارد را انتخاب کنید.

 

بعد از انتخاب، مشخصات مخاطب را مشاهده میکنید. در این صفحه با انتخاب گزینه Start Secret Chat یک گفت و گوی محرمانه میان شما و مخاطب مورد نظر ایجاد میشود. حالا در گفت و گوی ایجاد شده، با کلیک روی نام یا شماره مخاطب امکانات مرتبط با گفت و گوی محرمانه را مشاهده خواهید کرد:

 

همه مقالات راجع به امنیت و حریم خصوصی در تلگرام

 

 

امکان تعیین زمان برای از بین رفتن پیغام ها در حین گفت و گو و همچنین امکان مشاهده تصویری کلید رمز پیغام های محرمانه را مشاهده میکنید:

 

همه مقالات راجع به امنیت و حریم خصوصی در تلگرام

 

 

با انتخاب گزینه Self-Destruct Timer پیامی مانند عکس زیر نمایش داده میشود که میتوانید در آن زمان از بین رفتن پیغام ها را مشخص کنید:

 

همه مقالات راجع به امنیت و حریم خصوصی در تلگرام

 

 

با انتخاب گزینه Encryption Key کلید محرمانه گفتوگو به صورت یک تصویر گرافیکی نمایش داده میشود که مشابه تصویر زیر است. برای اینکه ارتباط امن باشد باید کلید نمایش داده شده به شما با کلیدی که مخاطبتان میبیند یکسان باشد، پس با چک کردن این موضوع مطمعن شوید که کسی ارتباط شما را شنود نمیکند:

 

همه مقالات راجع به امنیت و حریم خصوصی در تلگرام

 

 

امیدواریم از این مقاله استفاده کنید، منتظر نظرات شما هستیم.

 

 

 سایر مقالات مربوط به تلگرام


این مطلب مربوط به موضوع قفل کردن تلگرام در اندروید میباشد.
سرزمین دانلود، مرجع دانلود و آموزش نرم افزار

سرزمین دانلود را دنبال کنید !

عضویت در خبرنامه سرزمین دانلود

با وارد کردن ایمیل خود و سپس تایید آن، جدیدترین مطالب و نرم افزار ها برای شما ارسال می شود:



------------------------------------------