ورود کاربران VIP سرزمین دانلود، مرجع دانلود و آموزش رایگان نرم افزار

منوی سایت




راهنمای خرید و آشنایی با هارد های اکسترنال (External Hard Disk)

 


در جهانی که تمام اطلاعات و داشته های ما بر پایه صفر و یک تنظیم شده است، از دست دادن اطلاعات، فاجعه ای بزرگ  به حساب می آید. فقط یک لحظه تصور کنید که هارد دیسک رایانه تان از کار می افتد یا این که اطلاعات تان را از دست می دهید. اگر این حادثه برای تان اتفاق بیفتد چه واکنشی از خود  نشان می دهید؟ مسلما اگر اطلاعات مهمی روی هاردتان داشته باشید، به شدت زانوی غم به بغل می گیرید و تا مدتی فکر می کنید که با روشن و خاموش کردن دوباره کردن سیستم می توانید مشکل سخت افزاری پیش آمده را حل کنید. باور این موضوع برای تان بسیار سخت خواهد بود زیرا هارد شما تا لحظاتی قبل به درستی کار می کرده است و قبول این موضوع که هاردتان به یک باره دچار مشکل شده، برای تان بسیار سخت و آزار دهنده خواهد بود. پس از این که به این باور رسیدید هاردتان مشکل پیدا کرده و اطلاعاتتان از دست رفته است! تازه به مرحله افسردگی پا گذاشته و سعی می کنید به خاطر بیاورید چه اطلاعات ارزشمندی روی هاردتان داشتید.

تمام افرادی که تا به حال این موضوع را تجربه کرده اند، تک تک این موارد را به خاطر آورده و درک می کنند. اما همیشه باید به این فکر بود که بهترین راه حل برای از دست ندادن اطلاعات دیجیتالی مان چیست. در این رابطه می توان گفت که شاید عقلانی ترین راه این باشد که همیشه از اطلاعاتمان پشتیبان تهیه کنیم و به همین خاطر داشتن یک هارد اکسترنال  کاملا ضروری به نظر می رسد. زیرا این داستان بسیار راحت و بدون این که از قبل به شما خبر دهد برای هر کسی دیر یا زود پیش می آید. بنابراین اگر اطلاعات ارزشمندی دارید، خوب است که این موضوع را جدی بگیرید و فراموش نکنید از اطلاعاتتان هر چند وقت یک بار به صورت مرتب پشتیبان تهیه کنید. با قطعیت می توانیم بگوییم داشتن هارد اکسترنال و پشتیبان گرفتن از اطلاعات مهم،بسیار واجب و غیر قابل انکار است. به همین دلیل این هفته به شما فوت و فن آشنایی با هارد اکسترنال را آموزش می دهیم تا در هنگام خرید، دچار مشکل نشده و به درد از دست رفتن اطلاعاتتان دچار نشوید.

● انواع هارد اکسترنال:
هاردهای اکسترنال دو نوع اصلی دارند و هاردهای عرضه شده به بازار Portable یا Desktop هستند. هاردهای Portable یا قابل حمل، همان دسته از هاردهای کوچک هستند که از طریق پورت USB به رایانه اتصال پیدا می کنند و دقیقا مانند یک فلش با حجم بالا کار می کنند و کار کردن با آن ها بسیار ساده است. به گونه ای که کافی است کابل اتصال آن ها را به پورت USB رایانه تان وصل کنید و پس از آن درایوری جدیدی را مشاهده خواهید کردکه همان هارد اکسترنال شماست. اما هاردهای Desktop، در اندازه های بزرگتری به بازار عرضه می شوند و کاربرد آن ها بیشتر در زمینه ذخیره سازی اطلاعات محلی و پشتیبان گیری است. البته این دسته از هاردها به دلیل این که بسیار سنگین هستند و حجم زیادی هم دارند، کمتر توسط کاربران معمولی استفاده می شوند و از آن ها برای انتقال اطلاعات در دفعات زیاد استفاده نمی شود. به دلیل ظرفیت زیادی که دارند بیشتر توسط سازمان های خاص برای پشتیبان گیری از حجم زیادی از اطلاعات به کار گرفته می شوند. البته از جمله مزیت های این دسته از هاردها می توان به سرعت بسیار بالای آن ها در انتقال داده ها اشاره کرد، ضمن این که حجم زیادی  از اطلاعات را هم پشتیبانی می کنند.

● بازار هارد در دست چه کسانی است؟
خوشبختانه برای خرید هارد اکسترنال لازم نیست که تخصص ویژه ای داشته باشید. تنها کافی است از بین دو دسته ای که معرفی کردیم، نیاز خود را شناسایی و هارد مورد نظرتان را انتخاب کنید. پس از آن خوب است با نام شرکت های معتبری که در حال حاضر تولید کننده هارد هستند، آشنایی داشته باشید تا در زمان خرید گوشتان به نام آن ها آشنا باشد و مستقیما به سراغ هاردهایی بروید که تولید کننده معتبری دارند. اکنون شرکت Western Digital که در میان کاربران بیشتر با نام اختصاری WD شناخته می شود و هم چنین برندهای SEAGATE و ADATA از جمله شرکت هایی هستند که فروش اصلی هارد اکسترنال را در بازار در دست دارند. طی دو سال گذشته رقابت بسیار زیادی میان شرکت های تولید کننده برای تصاحب سهم بیشتری از حجم فروش بازار ایجاد شده است. هر روز نیز به تعداد این تولید کننده ها اضافه می شود. خوب است قبل از خرید اول حجم ذخیره سازی که نیاز دارید را مشخص کنید. به عنوان نمونه ممکن است شما یک هارد اکسترنال Portable با حجم 500 گیگا بایت نیاز داشته باشید اما در زمان خرید متوجه شوید که می توانید با کمی هزینه اضافی هاردی را خریداری کنید که حجم بیشتری دارد. اما این نکته را هم در نظر داشته باشید که مدیریت کردن هاردهای حجیم کار بسیار سختی است. پس شاید بهتر باشد در زمان خرید هارد اکسترنال، به ویژگی های دیگری مانند داشتن کارایی بالا در انتقال اطلاعات و قابلیت صرفه جویی در مصرف انرژی یا حتی طراحی ظاهری هارد اکسترنال هم اهمیت بدهید. محصولاتی که ظرفیت حجمی کم تری دارند به راحتی قابل حمل هستند و برای ذخیره سازی اطلاعات در هر مکانی، مناسب به نظر می رسند. اما هاردهای با حجم بالا که بزرگ تر هستند تنها به درد پشتیبان گیری و نگهداری اطلاعات در یک محل ثابت می خورند. با این حساب نیاز خود را مشخص کنید و دقیقا به سراغ چیزی بروید که نیاز دارید تا در نگهداری آن نیز دچار مشکل نشوید.


( 4 کامنت - مشاهده کامنت ها )



 



سوالات و نظرات کاربران در مورد این مطلب (4)

  1. مهدی

    تشکر از مطالب مفید سایت

  1. حسین

    ممنون
  1. mohsen

    مرسی از راهنمایی تون
  1. ET

    بسيار ممنونم از این مطلب آموزنده در مورد راهنمای خرید هارد دیسک. موفق و سربلند باشيد




نکات مهم :

- قبل از طرح سوال یا مشکل خود، کامنت سایر کاربران و پاسخ آنها را مطالعه کنید.
- لطفا فارسی تایپ کنید. امکان بررسی کامنت های پینگلیش وجود ندارد.
- پاسخ سوالات از طریق ایمیل و SMS نیز ارسال میشود. لطفا مشخصات خود را دقیق وارد کنید.

* نام 
آدرس ايميل (برای دریافت پاسخ از طریق ایمیل)
* شماره موبایل (برای دریافت پاسخ از طریق SMS)
توجه: ایمیل و موبایل شما فقط برای دریافت پاسخ سایت بوده و نمایش داده نمیشود.
* متن

* کد امنیتی
کد امنیتی


(اگر کد امنیتی واضح نیست، روی آن کلیک کنید تا عوض شود)
 


توجه : نظر شما بعد از تایید از طرف سایت، نمایش داده خواهد شد.
سرزمین دانلود، مرجع دانلود و آموزش نرم افزار

سرزمین دانلود را دنبال کنید !

عضویت در خبرنامه سرزمین دانلود

با وارد کردن ایمیل خود و سپس تایید آن، جدیدترین مطالب و نرم افزار ها برای شما ارسال می شود:



------------------------------------------