ورود کاربران VIP سرزمین دانلود، مرجع دانلود و آموزش رایگان نرم افزار

منوی سایت



توصیه های امنیتی برای مقابله با هکر ها

Rating: 3 - 13 votes

توصیه های امنیتی برای مقابله با هکر ها

 


اگر در این زمینه خدمات کمکی توسط بانک یا موسسه اعتباری شما ارائه می شود، حتما از آنها استفاده کنید. اکثر بانک ها در صورت انجام تراکنش های آنلاین یا ورود به سایت های بانکداری الکترونیک از طریق ارسال پیامک یا ایمیل به کاربران در این زمینه اطلاع رسانی می کنند. بهتر است از این خدمات که معمولا رایگان هم هستند استفاده کنید تا به محض هرگونه نقل و انتقال مشکوک پول جلوی آن را بگیرید.

● حسابتان را در موارد مشکوک، مسدود کنید:
اگر نقل و انتقال مشکوک مالی را در سرویس بانکداری آنلاین یا دیگر سرویس های مشابه مشاهده کردید، حسابتان را به سرعت مسدود کرده یا با استفاده از خدماتی که معمولا در این سرویس ها وجود دارد دسترسی به خدمات بانکی از طریق اینترنت را از کار بیندازید. همچنین اطلاعات حساب کاربری و به خصوص آدرس ایمیل موجود در آن را برای حفظ امنیت تغییر دهید. چون به احتمال زیاد هکرها بعد از نفوذ به حساب بانکی آنلاین برای هک کردن آدرس ایمیل موجود در آن هم تلاش می کنند و با این کار خسارت بیشتری به شما وارد کرده و به اطلاعات حساس دیگری هم دسترسی پیدا می کنند. ضروری است که بانک را نیز را به سرعت در جریان قرار دهید.

● حملات پیشینگ را جدی بگیرید:
این روزها حملات موسوم به پیشینگ به یکی از روش های متداول هکرها برای سرقت اطلاعات بانکی مردم مبدل شده است. این نوع حملات این روزها محدود به کشور خاصی نیست و در کشورهای در حال توسعه و از جمله ایران هم مشاهده می شود.
روش کار بدین صورت است که هکرها ایمیل هایی با ظاهر کاملا مشابه با ایمیل موسسه مالی و اعتباری یا بانکی که فرد در آن حساب دارد را برای وی ارسال می کنند. برای فریب مشتری آدرس فرستنده و همین طور طراحی گرافیکی این ایمیل ها شباهت زیادی با ایمیل های رسمی این بانک ها و همین طور ظاهر وب سایت آنها دارد.


معمولا در این ایمیل ها به مشتری هشدار داده شده که به خاطر افزایش امنیت وی یا به روزرسانی سایت و سرویس های آنلاین بانکی، باید اطلاعات حساب خودش را در صفحه اینترنتی که لینکش برای وی ارسال شده وارد کند. اما در صورتی که کاربر فریب خورده و اطلاعات شخصی خود را در این لینک ها وارد کند، در عمل امکان دسترسی به جزییات حساب بانکی خودش را به هکرها داده است. باید توجه داشت که بانکها اطلاعات حساب بانکی کاربران را در اختیار دارند و برای دسترسی به آنها نیازی به کسب اطلاعات از مشتریان ندارند.
از سوی دیگر باید توجه داشت که بسیاری از این صفحات اینترنتی ظاهرا مشروع و متعلق به بانکها در عمل آلوده به انواع کرم و بدافزار هستند و کاربر در صورت ورود به آنها هم اطلاعات شخصی خود را در اختیار هکرها گذاشته و هم رایانه اش را به انواع کرم ها و بدافزارهای مخرب آلوده کرده است.

● مراقب کلمه عبور باشید:
وقتی حساب کاربری آنلاین شما هک می شود یا احساس می کنید در خطر هک شدن هستید و نقل و انتقال مشکوکی رخ داده، حتما کلمه عبورتان را تغییر دهید. حتی اگر مشکلی هم به وجود نیامده هر چند وقت یکبار بد نیست کلمه عبور خودتان را عوض کنید. بهتر است این کار را در مورد رمزهای عبور کارت های بانکی و خودپردازها هم انجام دهید تا قربانی کلاهبرداری های خطرناک نشوید


باید توجه داشته باشید که انتخاب کلمات عبور ایمن هم هنر مهمی است که باید آن را جدی بگیرید. با این حال این مساله در بسیاری از کشورها جدی گرفته نمی شود. بر اساس بررسی های انجام شده در امریکا معمولا کلمات عبور انتخاب شده توسط آمریکایی ها به طور متوسط 6.1 کاراکتر دارد. این در حالی است که انتخاب حداقل 10 کاراکتر برای کلمات عبور ضروری است.
آمریکایی ها انتخاب کلمات عبور طولانی را آزاردهنده می دانند. جالب آنکه زن ها در این زمینه بی مبالات تر هستند و معمولا تمایلی به انتخاب کلمات عبور طولانی ندارند. نتیجه این بی توجهی هم هک شدن گسترده حساب های بانکی و سرویس های خدماتی آنلاین است که هر بار به حداقل دهها هزار نفر خسارات گسترده مادی و معنوی وارد می کند.


فراموش کردن کلمات عبور یا انقضای آنها یکی دیگر از مشکلات متداول در میان کاربران اینترنت است. بر اساس همین بررسی متداول ترین مشکل کاربران آمریکایی در زمینه استفاده از کلمات عبور که در 80 درصد موارد رخ می دهد فراموش کردن کلمات عبور یا منقضی شدن آنهاست.
همین تحقیق نشان می دهد متداول ترین کلمه عبور مورد استفاده کاربران 123456 یا 123 است که این نوع کلمات عبور به سادگی توسط هکرها قابل حدس زدن بوده و به کابوسی برای شرکت ها و موسسات خدمات الکترونیک و همین طور موسسات بانکی و مالی و اعتباری هم مبدل شده است.


برای انتخاب کلمات عبور خوب و ایمن توصیه های زیادی را می توان ارائه کرد. اما به طور مختصر و مفید بهتر است نکات زیر را به یاد داشته باشید: از حروف بزرگ و کوچک، اعداد و سمبول ها به طور مختلط و درهم استفاده کنید، کلمه عبورتان حداقل 6 کاراکتر داشته باشد، هرگز از اسم خود، نام خیابان ها، شماره تلفن و دیگر اعداد مشهوری که به شما مربوط می شوند، استفاده نکنید.
اگر می خواهید کلمه عبور دشواری انتخاب کنید که قابل حدس زدن نباشد، اما نگران هستید که ممکن است آن را فراموش کنید می توانید یک عبارت طولانی و قابل به خاطر سپردن را در نظر بگیرید و حروف اول آن را به عنوان کلمه عبور برگزینید. بدین شکل امنیتتان را تضمین کرده اید. همچنین بهتر است این کلمه را با سمبل ها و اعداد دیگری هم ترکیب کنیید.


( بدون کامنت - اولین کامنت را شما بنویسید )



 



سوالات و نظرات کاربران در مورد این مطلب

هنوز نظری در مورد این مطلب ارسال نشده است. شما اولین نفر باشید!

نکات مهم :

- قبل از طرح سوال یا مشکل خود، کامنت سایر کاربران و پاسخ آنها را مطالعه کنید.
- لطفا فارسی تایپ کنید. امکان بررسی کامنت های پینگلیش وجود ندارد.
- پاسخ سوالات از طریق ایمیل و SMS نیز ارسال میشود. لطفا مشخصات خود را دقیق وارد کنید.

* نام 
آدرس ايميل (برای دریافت پاسخ از طریق ایمیل)
* شماره موبایل (برای دریافت پاسخ از طریق SMS)
توجه: ایمیل و موبایل شما فقط برای دریافت پاسخ سایت بوده و نمایش داده نمیشود.
* متن

* کد امنیتی
کد امنیتی


(اگر کد امنیتی واضح نیست، روی آن کلیک کنید تا عوض شود)
 


توجه : نظر شما بعد از تایید از طرف سایت، نمایش داده خواهد شد.
سرزمین دانلود، مرجع دانلود و آموزش نرم افزار

سرزمین دانلود را دنبال کنید !

عضویت در خبرنامه سرزمین دانلود

با وارد کردن ایمیل خود و سپس تایید آن، جدیدترین مطالب و نرم افزار ها برای شما ارسال می شود:



------------------------------------------