ورود کاربران VIP شماره پشتیبانی سایت : 0345 907 909

منوی سایت


آموزش غیر فعال کردن (User Account Control (UAC در ویندوزهای 7، 8 و 10

Rating: 3 - 3 votes

آموزش غیر فعال کردن (User Account Control (UAC در ویندوزهای 7، 8 و 10
 
 
آموزش غیر فعال کردن (User Account Control (UAC در ویندوز 7، 8 و 10
 
 
اگر سالیان زیادی است که از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنید، حتما به خاطر دارید که قابلیت User Account Control و یا همان UAC که بار اول در ویندوز ویستا معرفی شد و مدام پیغام هایی در صفحه به نمایش در میاورد تا چه حدی آزار دهنده بود. این قابلیت به ویندوز7، 8 و 10 نیز به ارث رسید! البته قابلیت بسیار خوبی است، اما تمامی کاربران آن را تنها آزار دهنده میدانند!
 
نکته: قبل از غیر فعال کردن UAC این موضوع را در نظر داشته باشید که فعال بودن این قابلیت، به خصوص در کامپیوتر هایی که چند کاربر از آنها استفاده میکنند باعث افزایش امنیت سیستم میشود.
 
 
غیر فعال کردن UAC
 
1. منوی استارت را باز کنید و سپس عبارت UAC را در آن جستجو کنید.
 
2. اولین نتیجه که ظاهر میشود یعنی “Change User Account Control Settings” را کلیک کنید تا پنجره ای باز شود.
 
نکته: در ویندوز 8 که به جای منوی استارت، صفحه ی استارت وجود دارد، باید عبارت “Settings” را جستجو کنید و نتیجه “Change User Account Control Settings” که ظاهر شد را کلیک کنید.
 
آموزش غیر فعال کردن (User Account Control (UAC در ویندوز 7، 8 و 10
 
 
3. در پنجره ای که باز میشود یک ضامن وجود دارد، آن را تا آخر به پایین بکشید.
 
آموزش غیر فعال کردن (User Account Control (UAC در ویندوز 7، 8 و 10
 
 
البته اگر میخواهید میتوانید آن را تا آخر هم به پایین نکشید تا کاملا غیر فعال نشود. این ضامن 4 مرحله دارد که به شرح زیر هستند:
 
1. Always Notify: هر وقت که بخواهید نرم افزاری نصب کنید و یا در کل کاری انجام دهید که در سیستم و یا تنظیمات تغییر ایجاد میکند، ویندوز از شما درخواست میکند که ادمین سیستم این کار را تایید کند.
 
2. Notify Only About Apps: دو بخش وسطی در ضامن هر دو یکی هستند و باعث میشوند که هر زمان که نرم افزاری قصد ایجاد تغییر در تنظیمات سیستم و یا تغییر در سیستم را داشت ویندوز درخواست تایید ادمین را کند. البته زمانی که کاربر قصد انجام این کار را داشته باشد هشداری نمایش داده نخواهد شد. تفاوت این دو گزینه در این است که اولی صفحه را حین نمایش اخطار تاریک خواهد کرد و دومی این کار را نمیکند.
 
3. Never Notify:  به طور کلی خاموش خواهد شد و دیگر هیچ اخطاری در صورت ایجاد تغییرات در تنظیمات و سیستم نمایش داده نخواهد شد.
 
 
همانطور که در بالا نیز ذکر کردیم، کاملا خاموش کردن UAC چندان کار درستی نیست و بهتر است آن را کاملا خاموش نکنید، به خصوص در کامپیوتر هایی که چند کاربر دارند.
 
موفق باشید.
 
 




کلمات کلیدی :
دسته بندی : مقالات > ویندوز : امنیت در ویندوز
( بدون کامنت - اولین کامنت را شما بنویسید )



 



سوالات و نظرات کاربران در مورد این مطلب

هنوز نظری در مورد این مطلب ارسال نشده است. شما اولین نفر باشید!

نکات مهم :

- قبل از طرح سوال یا مشکل خود، کامنت سایر کاربران و پاسخ آنها را مطالعه کنید.
- لطفا فارسی تایپ کنید. امکان بررسی کامنت های پینگلیش وجود ندارد.
- پاسخ سوالات از طریق ایمیل و SMS نیز ارسال میشود. لطفا مشخصات خود را دقیق وارد کنید.

* نام 
آدرس ايميل (برای دریافت پاسخ از طریق ایمیل)
* شماره موبایل (برای دریافت پاسخ از طریق SMS)
توجه: ایمیل و موبایل شما فقط برای دریافت پاسخ سایت بوده و نمایش داده نمیشود.
* متن

* کد امنیتی
کد امنیتی


(اگر کد امنیتی واضح نیست، روی آن کلیک کنید تا عوض شود)
 


توجه : نظر شما بعد از تایید از طرف سایت، نمایش داده خواهد شد.



سرزمین دانلود، مرجع دانلود و آموزش نرم افزار

سرزمین دانلود را دنبال کنید !

عضویت در خبرنامه سرزمین دانلود

با وارد کردن ایمیل خود و سپس تایید آن، جدیدترین مطالب و نرم افزار ها برای شما ارسال می شود:



------------------------------------------