ورود کاربران VIP سرزمین دانلود، مرجع دانلود و آموزش رایگان نرم افزار

منوی سایت


آموزش بهینه سازی حریم خصوصی در اینستاگرام

Rating: 2 - 2 votes

آموزش بهینه سازی حریم خصوصی در اینستاگرام

 

 

آموزش بهینه سازی حریم خصوصی در اینستاگرام

 

 

درست است که اینستاگرام یک شبکه اجتماعی است، اما شما باید همیشه توجه داشته باشید که رعایت نکردن نکات ایمنی در زمینه حریم خصوصی در مورد این شبکه اجتماعی ممکن است باعث سوء استفاده افراد از اطلاعات شما شود.

 

در این مطلب آموزش بهینه سازی حریم خصوصی در اینستاگرام را برای شما آماده کرده ایم.

 


پروفایل خود را Private کنید
قبل از هر کاری پروفایل خود را به حالت خصوصی ببرید. پس از خصوصی سازی اکانت، فقط فالوور های شما قادر به دیدن پست‌های‌تان خواهند بود و اگر کاربر جدید قصد دنبال کردن مطالب شما را داشته باشد، ابتدا باید برای شما درخواستی ارسال کند و سپس با تایید شما به لیست فالوورهایتان اضافه شود. شما فقط از طریق نرم افزار رسمی اینستاگرام قادر به خصوصی سازی اکانت خود خواهید بود.

 

برای اینکار ابتدا به پروفایل خود بروید.


 سپس با لمس چرخ دنده یا سه نقطه به منو تنظیمات رفته و در لیست به دنبال change to private account بگردید.

 

 

کاربران نا آشنا را Block کنید
کاربرانی را که حس خوبی به شما القا نمیکنند را مسدود کنید. با این کار تمامی پست های آینده شما از دید آنها مخفی خواهد ماند.


برای مسدود کردن یک کاربر به صفحه پروفایل آنها رفته و پس از لمس سه نقطه بالای صفحه نمایشتان گزینهBlock User  را انتخاب کنید.

 

 

موقعیت (Location) خود را مخفی کنید
برای پاک کردن این اطلاعات از عکس‌ های گذشته خود، به روی پست مورد نظر رفته و با لمس سه نقطه بالا سمت راست صفحه نمایش خود، گزینه ادیت را انتخاب کنید. با لمس لوکیشن بالای عکس خود، گزینه “حذف لوکیشن” را بزنید.


برای جلوگیری از به اشتراک گذاری موقعیت شما در پست های بعدی، جلوی دسترسی اینستاگرام به اطلاعات لوکیشن در گوشی خود را بگیرید. کاربران آیفون میتوانند با رفتن به منو Settings و لمس Privacy و بعد Location Services سپس در لیست ظاهر شده اینستاگرام را انتخاب کنند. با تغییر دادن location access به Never کار شما اینجا تمام شده است.


به این صورت بعدا در صورت تمایل میتوانید به عکسی که ارسال میکنید لوکیشن هم اضافه کنید ولی به صورت خودکار به پست‌ های شما اضافه نخواهد شد.

 


پست‌هایی را که در آنها Tag شده‌اید را به صورت دستی تایید کنید
در تنظیمات اولیه اینستاگرام، وقتی کسی شما را در عکسی تگ میکند، آن عکس به صورت خودکار به پروفایل شما اضافه خواهد شد. به نظر ایده خوبی میرسد که این عکس ها را قبل از اضافه شدن به پروفایل خود تایید کنید و تحت کنترل خود داشته باشید. برای استفاده از این قابلیت، به پروفایل خود رفته و بر روی نمایه سمت راست که یک شبیه یک قاب عکس مربعی است کلیک کنید.


سپس در قسمت Photos of you سه نقطه بالای صفحه را لمس کرده و Tagging Options را انتخاب کنید.


حال میتوانید تنظیمات را بر روی Add Manually قرار دهید و قبل از اضافه شدن عکسی به پروفایلتان آن را تایید کنید.


از هشتگ (#) های کمتری استفاده کنید
زمانی که هشتگ ها را به یک پست عمومی اینستاگرام اضافه میکنید، در صفحه مربوط به آن هشتگ عکس شما نمایش داده میشود. هشتگ‌ ها برای دیده شدن عکس‌ ها راهکار فوق العاده‌ای هستند. ولی اگر تمایل ندارید که عکس ها و فیلم های شما توسط غریبه‌ها رویت شود، بهتر است که از هشتگ های کمتری استفاده کنید.

 

 

سایر مقالات مربوط به اینستاگرام


( بدون کامنت - اولین کامنت را شما بنویسید )



 



سوالات و نظرات کاربران در مورد این مطلب

هنوز نظری در مورد این مطلب ارسال نشده است. شما اولین نفر باشید!

نکات مهم :

- قبل از طرح سوال یا مشکل خود، کامنت سایر کاربران و پاسخ آنها را مطالعه کنید.
- لطفا فارسی تایپ کنید. امکان بررسی کامنت های پینگلیش وجود ندارد.
- پاسخ سوالات از طریق ایمیل و SMS نیز ارسال میشود. لطفا مشخصات خود را دقیق وارد کنید.

* نام 
آدرس ايميل (برای دریافت پاسخ از طریق ایمیل)
* شماره موبایل (برای دریافت پاسخ از طریق SMS)
توجه: ایمیل و موبایل شما فقط برای دریافت پاسخ سایت بوده و نمایش داده نمیشود.
* متن

* کد امنیتی
کد امنیتی


(اگر کد امنیتی واضح نیست، روی آن کلیک کنید تا عوض شود)
 


توجه : نظر شما بعد از تایید از طرف سایت، نمایش داده خواهد شد.
سرزمین دانلود، مرجع دانلود و آموزش نرم افزار

سرزمین دانلود را دنبال کنید !

عضویت در خبرنامه سرزمین دانلود

با وارد کردن ایمیل خود و سپس تایید آن، جدیدترین مطالب و نرم افزار ها برای شما ارسال می شود:



------------------------------------------